Start-ups en scale-ups

Wij zijn fier te mogen stellen dat wij ons als kantoor eveneens richten op het ondersteunen en bijstaan van start-ups en scale-ups. Enkele bekende namen uit de (onder meer Gentse) start-up wereld maken deel uit van ons cliënteel.

Wij begrijpen de noden van uw startend of groeiend bedrijf, en kunnen daar op een praktische en pragmatische manier op inspelen. Onze advocaten hebben dan ook ruime ervaring met het werken met start-ups en scale-ups en hebben de kennis en expertise om u te helpen bij al uw juridische vraagstukken.

Hoewel niet exclusief, ligt een bijzondere nadruk daarbij op het ondersteunen van tech-gerelateerde jonge ondernemingen. Gelet op de sterke focus binnen MDP op technologie, data en cyber zijn wij uniek bedreven in de nieuwste trends en ontwikkelingen in de techindustrie en begrijpen wij dan ook de uitdagingen die gepaard gaan met het opzetten en laten groeien van een innovatief bedrijf.

Wij staan jonge ondernemers onder meer bij met het organiseren van de onderneming vanuit vennootschapsrechtelijk oogpunt, het opstellen van commerciële contracten, het beschermen van intellectuele eigendom, het begeleiden van een financieringstraject of een overname, het adviseren omtrent het gebruik van bepaalde vernieuwende technologieën, privacy compliance, en nog veel meer.