Gaming en kansspelen

MDP biedt een unieke ervaring in de gaming- en kansspelsector. Wij helpen onze cliënten in deze gespecialiseerde industrie met het volledige scala aan juridische en strategische dienstverlening vanuit een Belgisch, Europees en internationaal perspectief.

Ons team, dat al vele jaren gaming en gambling operatoren en leveranciers bijstaat, beschikt over een ongeëvenaarde sectorkennis die ons in staat stelt om stakeholders in deze industrie te helpen met strategische, complexe en internationale dossiers en transacties.

Bijstand in deze industrie omvat het opstellen en onderhandelen van tal van kansspelgerelateerde contractuele documenten, bijstand op het gebied van intellectuele eigendom voor game developers, diverse overnames en investeringsdossiers in de kansspelsector, advisering omtrent het gebruik van nieuwe technologieën in de kansspelsector, diverse dossiers in geschillenbeslechting voor de administratieve autoriteiten alsook de overheidsrechtbanken en advies inzake regelgeving over een groot aantal kwesties met betrekking tot deze enorm gereguleerde sector.

MDP is uw specialist in de kansspelsector!

Neem gerust met ons contact op om onze kantoorbrochure inzake kansspelrecht te raadplegen.