Retail

MDP heeft een bijzondere focus op de retailsector. Deze sector is voortdurend in beweging en bedrijven in deze branche hebben te maken met unieke uitdagingen. Onze cliënten in deze sector gaan van een lokale onderneming tot de grote internationale handelaar.

Onze focus op de retailsector stelt ons in staat om onze cliënten te voorzien van deskundig advies en gespecialiseerde bijstand op gebieden zoals het contractenrecht, intellectuele eigendomsrechten, nieuwe technologieën binnen de retail, huurrecht en commerciële contracten, enz. We zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt en kunnen onze cliënten helpen bij het navigeren door de complexe regelgeving en juridische uitdagingen waarmee ze te maken krijgen.

We begrijpen dat de retailsector zich onderscheidt van andere sectoren en dat het belangrijk is om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen. We zijn trots op onze reputatie als betrouwbare partner voor retailers en streven ernaar om onze cliënten de best mogelijke service te bieden.