MDP ADVOCATEN
UW PARTNER IN ONDERNEMINGSRECHT

MDP Advocaten is een full-service advocatenkantoor met kantoren te Gent, Sint-Denijs-Westrem. Als advocatenkantoor verlenen wij juridische bijstand aan ondernemingen en overheden. Wij staan onze cliënten bij in alle relevante rechtstakken, zowel in de "klassieke" domeinen (bv. vennootschapsrecht, ondernemings- en consumentenrecht, overheidsopdrachten en publiek recht, aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht, bouwrecht en aanneming, enz.) als in de nieuwere juridische disciplines (IT, data/privacy, cyber(veiligheid), e-commerce, AI, enz.).

Onze ervaring en specialisatie in die rechtsdomeinen laat toe onze klanten de grootst mogelijke kwaliteit te bieden.
Een persoonlijke en efficiënte aanpak van al uw vragen en dossiers staat daarbij voorop.

MDP is stichtend lid van Legal Netlink Alliance (LNA), een internationaal netwerk van gerenommeerde onafhankelijke advocatenkantoren.

Ons kantoor telt vijf vennoten die worden bijgestaan door verschillende medewerkers. Elke advocaat heeft een eigen expertise ontwikkeld. Dossiers worden steeds door een gespecialiseerde advocaat ter zake behandeld, dit onder opvolging van de betrokken vennoot. Elk dossier verdient de meest professionele begeleiding.

WAT BIEDEN WIJ U

  • Full-service: Wij staan u bij in alle rechtsdomeinen relevant voor uw onderneming of voor u als overheid.

  • Allround juridische dienstverlening: Onze bijstand omvat (strategische) adviesverlening, het opstellen en onderhandelen van complexe contracten, het begeleiden van (nationale en internationale) transacties en overnames alsook het verdedigen van onze cliënten in gerechtelijke en buitengerechtelijke procedures.

  • Kwaliteitsgarantie: Wij leveren enkel het hoogste kwalitatieve werk af aan onze cliënten. Wij zijn een referentie voor uw meer complexe dossiers.

  • Vertrouwensband: Onze persoonlijke aanpak resulteert in een vertrouwensband tussen u en ons kantoor. Wij zijn uw eerstelijnspartner voor snel en strategisch overleg.

ONZE AANPAK

  • Wij werken steeds oplossingsgericht. Geen theoretische traktaten, maar concrete en praktijkgerichte bijstand.
  • Onze uurtarieven zijn competitief en we maken transparante afspraken omtrent facturatie.