About

MDP Advocaten is een full-service advocatenkantoor met kantoren te Sint-Denijs-Westrem, Gent. Als zakenkantoor verlenen wij juridische bijstand aan ondernemingen en overheden. Wij staan onze cliënten bij in alle relevante rechtstakken, zowel in de “klassieke” domeinen (bv. vennootschapsrecht, ondernemings- en consumentenrecht, overheidsopdrachten en publiek recht, aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht, bouwrecht en aanneming, enz.) als in de nieuwere juridische disciplines (IT, data/privacy, cyber(veiligheid), e-commerce, AI, enz.).

Onze ervaring en specialisatie in die rechtsdomeinen laat toe onze klanten de grootst mogelijke kwaliteit te bieden. Een persoonlijke en efficiënte aanpak van al uw vragen en dossiers staat daarbij voorop.

MDP is stichtend lid van Legal Netlink Alliance (LNA), een internationaal netwerk van gerenommeerde onafhankelijke advocatenkantoren.

Lees meer

Wil je meer weten over onze aanpak
of wil je graag je dossier met ons bespreken?
Wij nemen graag de tijd om
kennis te maken!

Expertise

MDP is een full service kantoor
dat cliënten begeleidt bij alle vragen
omtrent het ondernemingsrecht

Daarbij leggen we een bijzondere klemtoon op een aantal specifieke rechtsdomeinen binnen het ondernemingsrecht. Door deze specialisaties kunnen wij onze cliënten op de meest kwalitatieve en efficiënte manier bijstaan met praktische bijstand. Lees hieronder verder over elk van deze specifieke materies.

Lees meer

Sectoren

Experts in ons vak binnen
een brede waaier aan sectoren

MDP legt de focus op een aantal specifieke sectoren waarin onze advocaten bijzonder bedreven zijn. Wij kennen deze sectoren door en door en zijn dan ook goed geplaatst om alle actoren hierin bij te staan met al hun juridische problemen. Ontdek hier op welke sectoren MDP zich specifiek toelegt.

Lees meer

Team

Maak kennis met ons gedreven team
en laat je professioneel begeleiden

De advocaten van MDP leggen zich elk toe op specifieke materies. Op die manier kunnen wij al onze cliënten bijstaan met de meest gespecialiseerde juridische begeleiding. Wij stellen ons team graag aan u voor.

Lees meer

News

Vacature juridisch administratief medewerker

MDP Advocaten, gelegen te 9051 Sint-Denijs-Westrem, Jean-Baptiste de Ghellincklaan 31/001, is op zoek naar een fulltime Juridisch administratief bediende (m/v)

Karel Eeckhout vervoegt MDP!

We zijn trots om Karel te mogen verwelkomen als onze nieuwe advocaat-stagiair.

De cookie-saga eindigt nooit

De GBA publiceerde alweer nieuwe richtlijnen omtrent het gebruik van cookies op een website of app.