MDP breidt uit!

/Algemeen

MDP breidt uit! Wij zijn een middelgroot full-service advocatenkantoor te Gent, actief in onder meer het vastgoedrecht, aannemingsrecht, overheidsopdrachtenrecht, vennootschapsrecht, IT-, cyber- en datawetgeving (GDPR) en algemeen commercieel en ondernemingsrecht.

Wij staan ons cliënteel (gaande van KMO’s tot internationale ondernemingen) bij in het verlenen van strategisch advies, het begeleiden van transacties, het opstellen van allerhande contracten en het begeleiden van betwistingen.

MDP is op zoek naar een gemotiveerde advocaat-medewerker en/of advocaat-stagiair met een grote interesse in een of meerdere van de voornoemde materies.

Profiel

Wij zoeken iemand die beantwoordt aan het volgende profiel:

  • Je bent gedreven en ambitieus en levert juridisch kwalitatief en grondig werk. Je bent klantgericht, probleemoplossend, dynamisch en proactief.
  • Je bent in staat om autonoom en in teamverband te werken en je hebt grote verantwoordelijkheidszin.
  • Je wil ons kantoor verder helpen uitbouwen en onze goede reputatie hoog houden, bijvoorbeeld door het schrijven van artikels en het voorbereiden en organiseren van client events.
  • Goede studieresultaten of aanvullende opleiding zijn een pluspunt.
  • Je beschikt over een goede kennis van het Engels en het Frans. 

Aanbod

Wij bieden je de mogelijkheid om te werken in tal van uitdagende dossiers in uiteenlopende rechtsdomeinen. Daarbij bieden we je de kans om jouw specialisatie / specifieke interesse te ontdekken dan wel deze verder te ontwikkelen, met behoud van een grondige kennis van het gemeen recht en juridische procedures. Daarnaast krijg je ook de mogelijkheid om mee te werken aan cliënt-gerichte initiatieven en kan je de contacten met onze cliënten mee helpen uitbouwen.

We bieden je een competitieve verloning in overeenstemming met je ervaring, kwaliteiten en inzet, alsook doorgroeimogelijkheden op basis van een concrete visie.

Je kan werken in een gunstig gelegen, recent en modern ingericht kantoor, met de kwaliteiten van een groot en de voordelen van een kleiner kantoor.

Geïnteresseerd? Mail je sollicitatiebrief met jouw visie alsook je curriculum vitae naar antoon.erauw@mdpadvocaten.be en antoon.dierick@mdpadvocaten.be  

www.mdpadvocaten.be